Naar hoofdinhoud
Samen Sterker NL

Samen Sterker NL

Het kennisplatform van armoedebestrijdingsprofessionals

Doe ook mee, vraag een uitnodiging aan!

Vertel wat meer over jezelf en waarom je deel wil zijn van deze community.

SamenSterkerNL richt zich op samenwerking en kennisuitwisseling over wat werkt bij armoedebestrijding. Financiële redzaamheid is belangrijk voor een economisch vitaal Nederland. Ons doel: het uitbreiden van de grenzen van gezamenlijke kennis! Doe je ook mee?
Hét kennisplatform voor armoedebestrijdingsprofessionals
Om mee te doen heb je een account nodig. Vraag een uitnodiging aan en één van onze communitymanagers geeft je snel mogelijk toegang!

Berichten

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen, blader door de berichten of deel zelf je kennis.

Activiteiten

Bekijk interessante activiteiten van allerlei organisaties. Organiseer je zelf iets? Breng het via Samen Sterker NL bij anderen onder de aandacht!

Pagina's

Blader door een overzicht van organisaties uit Nederland. Van bedrijven tot lokale initiatieven, op Samen Sterker NL vind je ze!

Collega's

Vind collega's uit andere gemeenten, stel je vraag of help een ander. Via je eigen profiel laat je zien wie je bent, wat je zoekt maar ook wat je kunt bijdragen.

Publicaties

Ik stuur je deze mail om je als professional uit te nodigen voor deze site. Doe je ook mee? Klik dan op de ‘Aanmelden’ knop hieronder om je in te schrijven en lid te worden van dé community voor armoedebestrijding. Je vind hier andere professionals om kennis en ervaringen mee te delen. Ook blijf je op de hoogte van alles dat er gebeurt op het gebied van armoedebestrijding.

Gespreksonderwerp

Praat mee over belangrijke onderwerpen.
Deze interactieve site is ontwikkeld met de techniek van mijnbuurtje.nl. Samen verbinden we inwoners, organisaties en bedrijven zodat ze elkaars kwaliteiten beter benutten en nog beter samenwerken. Meer weten? Bezoek mijnbuurtje.nl of volg één van de gratis workshops.
Browser niet ondersteund
Je browser wordt helaas niet ondersteund. Hierdoor kan het zijn dat sommige onderdelen van de site niet volledig werken. Lees hier meer over welke browsers we ondersteunen of update je browser.